2019. gada pirmajā  „Cepumā” par dzīvi Latvijā “CrossFit Riga” dibinātājs – Manuel Jordan

2019. gada pirmajā „Cepumā” par dzīvi Latvijā “CrossFit Riga” dibinātājs – Manuel Jordan

25. janvāris, 2019

Jauns iedvesmas pilns gads ir klāt, tāpat arī sarunu cikls “Cepums ar slavenību”. Janvāra pasākums solās būt īsts enerģijas un pozitīvisma lādiņš, jo ciemos nāks Manuels Jordans – meksikānis, kurš vairāk nekā 10 gadus Latviju sauc par savām mājām. Viņš nodibinājis savu uzņēmumu “CrossFit Riga”. Šo gadu laikā Manuels Jordan labi apguvis latviešu valodu un iemīlējis latviešu mūziku. Sarunas par veselīgu dzīvesveidu, karjeru Latvijā un sekošanu saviem sapņiem jau ceturtdien 31. janvārī pl. 18:00, kā allaž kafejnīcas "Silva" 2. stāvā (Jelgava, Driksas iela 7/9).

Manuelu Jordanu, būdams meksikānis, savulaik Francijā studējis inženierzinātnes un kopā ar citiem 22 studentiem tika atsūtīts uz Latviju komandējumā būvēt Brocēnu cementa rūpnīcu, kurai viņš izstrādāja alternatīvās apkures sistēmu. Pirms vairāk nekā trīs gadiem meksikānis kardināli mainījis savu nodarbošanos, un, savu hobiju pārvēršot uzņēmumā, nodibinājis sporta centru «CrossFit Riga», kurā ir gan vadītājs, gan treneris. Nu Jordana nākotnes plāni saistās ar Latviju. Un vēl viņš mīla latviešu mūziku.

 “Cepums ar Slavenību” iedvesmas stāsti 2019. gadā solās būt vēl pozitīvāki un  jaudīgāki, sportiskāki un intriģējoši,  kuru laikā ikvienam jaunietim sniegsim krietnu devu laimes hormonu, papildināsim zināšanas par fizisko un garīgo veselību, zaļo un aktīvo dzīvesveidu un daudz ko citu caur dažādu sabiedrībā pazīstamu personību stāstiem.

Tāpēc atnāc uz sarunu cikla “Cepums ar Slavenību” uz 2019. gada pirmo stāstu vakaru jau 31. janvārī un uzdot pats sevis interesējošo jautājumu Manuelam Jordanam angļu, latviešu vai spāņu valodā!

Vietu skaits ierobežots, tāpēc jaunieši aicināti savu dalību rezervēt, piesakoties tiešsaistē: http://ej.uz/cepumsarslavenibu.

Seko līdzi arī jaunumiem sociālajos tīklos: facebook.com/cepumsarslavenibu; draugiem.lv/cepumsarslavenibu. Papildus informācija: www.natre.lv.


Sarunu ciklu „Cepums ar slavenību” organizē biedrība „Kultūras un mākslas centrs „Nātre”” sadarbībā ar kafejnīcu „Silva”. To atbalsta reklāmas drukas uzņēmums „212”. Pasākums īstenots projekta “Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, 1.kārta”, Nr.9.2.4.2/16/I/085 ietvaros.
Pasākuma laikā var tikt fotogrāfēts un filmēts un uzņemtais materiāls izmantots pasākuma un organizatoru publicitātes materiālos.

Zemgales NVO centrs nodrošina organizācijas un ikvienu indivīdu Zemgalē ar aktuālāko, nozīmīgāko un piemērotāko informāciju un dažāda veida maksas un bezmaksas pakalpojumiem.

Bezmaksas pakalpojumi
Konsultācijas
Prakse / Brīvprātīgais darbs
Jauniešu informatīvais tīkls “EURODESK”
Informatīvie semināri un apmācības
Informatīvi pakalpojumi
Dators / Internets
Maksas pakalpojumi
Telpas / Aparatūra / Grafika
Drukāšana / Kopēšana / Skenēšana
Individuālas apmācības
Valodu kursi
Grāmatvedības pakalpojumi
Tulkojums
Semināri / Apmācības

Jauniešiem

EURODESK

EURODESK

Jauniešu iespēju ziņu lapa EURODESK ir lielākais jauniešu (vecumā no 13 - 30 g.v.) iespēju apkopotājs Latvijā (vairāk kā 1 300 tiešo saņēmēju). Mūsu pieeja jaunietim ir atbilstoša mūsdienu vērtībām - ziņas tiek atlasītas un apkopotas, ņemot vērā 3 pamatkritērijus: īsi,...

Brīvprātīgais darbs

Brīvprātīgais darbs

Eiropas brīvprātīgais darbs ir iespēja doties uz kādu no Eiropas valstīm un strādāt kā brīvprātīgajam bez maksas. Brīvprātīgais darbs nozīmē bezpeļņas darbu, taču jauniešiem 100% apmērā tiek apmaksāti ceļa un uzturēšanās izdevumi. Tā ir lieliska iespēja saprast, kas Tev...

Valodu kursi

Zemgales NVO Centrs piedāvā iespēju piedalīties valodu kursos Jelgavā un Rīgā.

Rīgā varam nodrošināt kursus sākot no 10 cilvēku grupām.

Zemgales NVO Centra valodu kursos:

  • vari izvēlēties sev piemērotākās valodas piedāvājumu atbilstoši savam zināšanu līmenim
  • apmācības notiek draudzīgā atmosfērā nelielās grupās, izmantojot neformālās izglītības metodes
  • uzsvars tiek likts uz sarunvalodu, kas mūsdienās iegūst arvien lielāku nozīmi gan mācību un darba, gan ceļošanas vajadzībām
  • dalībniekiem ir iespēja iesaistīties apmācību kursa veidošanā
  • katram dalībniekam tiek veltīta individuāla pieeja

Pieteikšanās:

  • Elektroniski sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@zemgalei.lv (Norādīt: izvēlētais valodas klubs, pilsēta, kontaktinformācija (e-pasts un telefons))
  • Pa telefonu: 26044412 vai 63021910
  • Zemgales NVO Centra birojā (Lielā iela 15, Jelgavā - durvju kods 249)

Piedāvājam apgūt: angļu valodu A1/A2/B1 līmenī, itāļu valodu, krievu valodu un norvēģu valodu.